menu

Schoonheidsinstituut Christine, een portret

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

Schoonheidsinstituut Christine is een professioneel instituut dat in de ruime omgeving van Zelzate gekend is voor allerlei behandelingen, huidverbetering en huidverjonging. Zaakvoerster Christine is een gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialiste en gespecialiseerde voetverzorgster (medische pedicure). Christine zorgt voor uw welbevinden in een gemoedelijke sfeer en zacht interieur waar klanten even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Sinds 1996 kan u bij Schoonheidsinstituut Christine terecht voor gespecialiseerde voetverzorging, schoonheidsbehandelingen en innovatieve behandelingen voor huidvernieuwing en huidverjonging. Intussen ontpopte de zaak zich tot een gevestigde waarde in de schoonheidssector, met tal van tevreden klanten en een uitstekende reputatie. Door constante bijscholingen is Christine voortdurend op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste innovatieve technieken bij verzorgingen. “Geleidelijk aan ben ik erin meegegroeid en maakte kennis met de fruitzuur-peelings van Mediderma en medische toestellen zoals de Venus Swan en Dermalux LED-therapie voor huidverbetering. De klanten mogen zeker zijn dat ze de juiste persoonlijke behandeling en product-advies krijgen.”


GESPECIALISEERDE HUIDVERBETERING EN INNOVATIE TECHNIEKEN

Christine beschikt over gespecialiseerde medische toestellen en technieken waardoor ze haar klanten een waaier aan persoonlijke verzorgingen op maat kan aanbieden. “Ik heb gekozen voor de verzorgingsproducten van Mila d’Opiz, hoogwaardige Zwitserse cosmetica, dierproefvrij en met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Deze producten zijn ook geschikt voor de gevoelige huiden en probleemhuiden. Omdat ikzelf allergisch ben voor veel producten, wou ik er zeker van zijn dat klanten er niet op zouden reageren. Daarnaast werk ik ook met Mediderma/Sesderma, een medische lijn. Door constante bijscholingen, op allerlei domeinen, blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en nieuwigheden. De samenstelling van de producten veranderen constant mee met de nieuwste ontdekkingen op gebied van dermatologie, productie-processen. Om de beste service te kunnen geven, moet je dus steeds bijleren wat producten wel en niet kunnen.”

Huidverbetering staat bij mij voor een natuurlijk resultaat, geen plastische chirurgie."

Bij nieuwe klanten zal Christine eerst een  huidanalyse doen met  Safia het huidanalysetoestel. Dit toestel meet hydratatie, verhoorning, vet. “Door die huidanalyse weet ik al heel veel en kan ik gericht vragen stellen. Het is ook belangrijk te weten, hoe de thuisverzorging verloopt, zodat ik eventueel kan bijsturen. Ik stel dan een passende verzorging voor en geef advies voor producten, naargelang hun huidbehoefte en budget. Met toestellen kunnen we mooie resultaten bereiken en veel verbeteren, maar ze mogen ook geen wonderen verwachten. Dat benadruk ik altijd in het gesprek. Het is huidverbetering voor een natuurlijk resultaat en geen plastische chirurgie. Ook bij mijn vaste klanten wordt er regelmatig een check-up gedaan om te zien hoe de huid evolueert en waar bijgestuurd moet worden.”


UNIEKE EN PERSOONLIJKE BEHANDELING IN ALLE RUST EN VERTROUWEN

Afbeelding

Hoewel Schoonheidsinstituut Christine in het centrum van Zelzate gelegen is, kom je binnen in een rustig interieur en zorgvuldig ingedeeld, zodat je niks van het straatlawaai hoort. “Het is een huiselijk kader met rustige natuurtinten en hier en daar een accent. Tijdens de zomermaanden kan je ook in de mooie stadstuin rustig vertoeven terwijl je even moet wachten. Door het video-aanmeldsysteem worden klanten ook nooit gestoord door mensen die zomaar binnen kunnen lopen. Elke klant is ook een beetje familie van mij, ze kunnen hier alles in vertrouwen vertellen. Ik kan goed met mensen omgaan en ze gerust stellen en dat voelen de klanten. Het verzorgende aspect heeft mij altijd aangesproken en dit kan ik hier volledig in kwijt. Elke klant en huid is immers uniek en vraagt een persoonlijke benadering. Zo kunnen alle natuurlijke troeven geaccentueerd worden. Professioneel advies op maat, aandacht en zorg voor uw huid en een vriendelijke dienstverlening in een gemoedelijke sfeer, zijn pluspunten die het verschil maken.”

Online boeken
bij Schoonheidsinstituut Christine?
Interesse in de producten
van Schoonheidsinstituut Christine?
Messenger logo
Chat